Gå videre til hovedindhold

Uriage

Om Uriage

Det er 2000 år siden den unikke termiske Uriage-kilde blev opdaget i hjertet af de franske alper. Vandet fra denne kilde strømmer gennem geologisk grundfjeld i 75 år, og på sin rejse optager det mineraler og sporstoffer. Den gavnlige effekt af dette kildevand med regenererende kræfter er blevet brugt siden 1992 af Uriage Dermatological Laboratories i deres innovative kosmetikprodukter.

 

Termisk Uriage-kildevand hjælper med at berolige teint og din kropshud, forhindrer dehydrering og styrker din huds barrierer. Kildevandet tappes direkte oven over kilden for at bevare dets naturlige fordele.

Takket være dets fordele anbefales Uriage-hudpleje af dermatologer over hele verden og er elsket af mange kunder. Kildevandet er så populært, at der bliver solgt én Uriage Eau Thermale hvert 10. sekund!

Nogle af de mest populære produkter fra dette franske mærke er Uriage-fugtighedscreme, Uriage Bariéderm, som plejer dine hænder, eller den nærende Uriage Xémose og Uriage Hyséac rensende skintonic. Det er også værd at nævne Uriage Age Protect rejuvenating-serien, Uriage Roséliane-produkterne til sensitiv hud og Uriage Bariésun-solcreme. Selvfølgelig kan vi umuligt glemme børnene – Uriage til børn tilbyder en række dermatologisk testede produkter.

Prøv selv den gavnlige effekt af dette alpinske kildevand. Din hud vil påskønne det!

Se hele teksten skjul tekst