ValentinoBorn In Roma Donna Eau de Parfum til kvinder

Valentino Born In Roma Donna Eau de Parfum til kvinder
Valentino Born In Roma Donna Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
30 ml
419,00kr

På lager | Kode: VAL00616
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Bliv inspireret af Roms enestående atmosfære, og vis verden din femininitet, ligesom de lokale kvinder gør det, når de går ned ad gaderne. Eau de parfumen til kvinder, Valentino Born In Roma Donna, inviterer dig til, at også du stolt viser din personlighed og dine regler.

  • orientalsk duft med stærke træagtige toner
  • ideel til brug hele året rundt
  • blev introduceret på markedet i 2019

Duftens komposition
Den indledende magi sikres af sammenhængen mellem berusende jasmin og lækre toner af solbær med et strejf af frisk bergamot. Styrken i den søde, dybe jasmin vil også følge dig længere, men bliver ikke alene om at bedrage dine sanser. Når duften ebber ud, suppleres den med sød vanilje, som du mærker, og trætoner manifesterer sig fuldt ud.

Duftens historie
Italiensk elegance, couture, indstilling til livet, femininitet – alt det stråler ud af duften, Valentino Born In Roma Donna, der er moderne og samtidigt tidløs. Fejr den med det, som du virkelig er. Den smukke flakon er pyntet med nitter, der er typiske for mærket Valentino. Designet er inspireret af romersk arkitektur.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Jasmin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Bourbon vanilje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træagtige noter
Parfumekategori
orientalsk, træagtig