Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum til kvinder

Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum til kvinder
Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
620,00kr

Kode: VER04861 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Versace Dylan Blue Pour Femme
Ingredienser

Raffineret, stærk og elegant. Sådan er ikke bare du, men også Eau de Parfumen, Versace Dylan Blue Pour Femme. Forelsk dig i denne sensuelle duft, når du først ser og dufter den. Den vil give dig en enestående gnist.

  • en duft med akkorder af blomster, frugt og træ
  • til kvinder, der ved, hvad de vil
  • egnet til hverdag og til særlige lejligheder

Duftens komposition
Opfriskende solbær med grønt æble dominerer i indledningen, hvis forskellighed fuldendes af essensen af kløver, forglemmigej og blade fra shiso-planten (bladmynte). Duftens hjerte er karakteriseret af rige blomsteragtige akkorder med et strejf af fersken. En kombination af moskus, styrax, patchouli og blide, træagtige noter i kompositionens bund garanterer en sensuel og langvarig, berusende duft.

Duftens historie
Dylan Blue Pour Femme blev lanceret i 2017 som et modstykke til den succesfulde version til mænd, Dylan Blue, fra 2016. Ifølge selveste Donatella Versace er duften en hyldest til femininitet, og det er især kvinder, der er bevidste om styrken i deres egen krop og eget sind, der vil sætte pris på den. Flakonen, inspireret af en antik græsk amfora, er et symbol på tidløs elegance.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. PARFUM AQUA, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, CINNAMYL ALCOHOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Granny Smith æble, Bladmynte, Forglemmigej, Solbær , Kløver
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin , Æblerose, Rosyfolia®, Petalia, Fersken
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Storaks, Patchouli, hvidt træ
Parfumekategori
frugtig, blomstret, træagtig

Om mærket Versace

Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.

Anmeldelse Versace Dylan Blue Pour Femme