Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum til kvinder

1×
Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum til kvinder
Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
510,80kr

Kode: VER2098 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Versace Eros Pour Femme
Ingredienser

Forførelse er en leg, og en uimodståelig duft er et feminint våben, der altid vil give dig magten. Eau de parfumen Versace Eros Pour Femme vil indhylde dig i en sensuel sofistikeret duft, når som helst du gerne vil stråle.

  • blomsterduft
  • træduft
  • til frigjorte kvinder, der ikke er bange for at gå mod strømmen
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Siciliansk citron, Granatæble, Calabresiske bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Pæon, Citronblomst, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Moskus, Træagtige noter, Ambroxan
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Versace

Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.

Anmeldelse Versace Eros Pour Femme1