Victoria's Secret Mango Temptation Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Mango Temptation Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Mango Temptation Kropsspray til kvinder
250 ml
88,90kr

Kode: VIS0854 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Victoria's Secret Mango Temptation

Tag i tankerne ud på en eksotisk ø, hvor du får saftig friskplukket frugt. Kropssprayen til kvinder Victoria's Secret Mango Temptation gemmer i sig duften af bekymringsløse sommerdage og en stemning af en solbeskinnet strand.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Mango Temptation