Gå videre til hovedindhold

Vita Liberata

Om Vita Liberata

En passion for en sund, solbrun kulør – giv dig hen til den vidunderlige verden af selvbrunende produkter. Vita Liberata kombinerer effekten af selvbruner med hudpleje, fordi mærket ønsker at hjælpe dig med at få din hud til at se fantastisk ud – samtidig med at den føles fantastisk. Prøv Vita Liberatas produkter, og få en naturlig solbrun kulør inden for hjemmets rammer, helt uden at det kan lugtes, takket været den unikke Odor Remove™-teknologi.

Nøgleingredienserne i mærkets produkter er naturlige og certificeret økologiske ekstrakter. Vita Liberatas selvbrunerpleje var den første til at introducere komplette, ikke-toksiske produkter af denne slags og har således kombineret innovation med en etisk tilgang til naturen. Det er en af grundene til, at mærket har samlet berømte fans over hele verden, fra Gwyneth Paltrow til Rita Ora og Ellie Goulding.

Den tonede Vita Liberata Faboulous-selvbrunercreme eller -mousse vil ikke alene give din hud en sund brun kulør, men også en silkeagtig blødhed og vedvarende fugt. Du kan også opnå en perfekt kulør ved at bruge Vita Liberatas selvbrunende spray – et produkt, der vil få dine ben til at fremstå, som om du netop er kommet hjem fra en ferie i troperne, selv når du går til nytårsfest. De nyskabende, hurtigtørrende Vita Liberata Phenomenal-produkter kan give dig en smuk kulør i op til 3 uger!

Se hele teksten skjul tekst