Voksvarmer til hårfjerning

Voksvarmer til hårfjerning
Filter
Prisklasse

til

Mærke

Opdag praktiske varmere til hårfjerningsvoks

Er helt glat hud uden hår virkelig nemt på et par minutter og tilmed bekvemt derhjemme? Prøv hårfjerningsvoks, som en praktisk voksvarmer (wax varmer), der vil gøre det lettere for dig at varme!

Det er hurtigt, sikkert og effektivt at bruge en voksvarmer. Voksen smelter hurtigt og får dermed en perfekt temperatur og konsistens til nemt at fjerne hår, også med rødderne, på benene, i armhulen, i ansigtet og på intime steder.

For at opnå en helt glat hud vil du få brug for en hårfjerningsvoks af god kvalitet, strimler og en voksvarmer. Hvis du vil spare både tid og penge, så anskaf dig et alt-i-et praktisk hårfjerningssæt med voksvarmer, der udover voks-varmer, kvalitetsvoks i en roll-on til nem påføring og strimler også indeholder beroligende servietter – alt sammen i en praktisk pakke til effektiv hårfjerning.

Hvordan bruges en voksvarmer til hårfjerning?

  • Læs altid den vedlagte information før du bruger en varmer til hårfjerningsvoks.
  • Læg hårfjerningsvoksen i varmeren, og tilslut apparatet til lysnettet med ledningen.
  • Lad voksen varme op i cirka 25-30 minutter.
  • Sørg for, at din hud er tør og ren og på ingen måde irriteret.
  • Så snart voksen har den rette temperatur og ikke er alt for varm, påfører du den i hårenes vokseretning på et område på cirka 15 cm.
  • Tryk papiret på stedet med voksen, og fjern voksen ved at trække i den modsatte retning af hårenes vokseretning.
  • Udsæt ikke hud, hvor du lige har fjernet hår, for direkte sollys i mindst 24 timer.
  • Herefter frakobler du voksvarmeren fra lysnettet og tørrer den af med en klud. Dyp aldrig varmeren i vand. Du kan lade resten af voksen blive i apparatet indtil næste brug.

Vores tip: Hvis du vil afprøve, om hårfjerning med voks er det rette for dig, eller hvis du kun vil fjerne fine hår, så prøv voksstrimler til hårfjerning, som du bare skal varme op i hænderne og derefter påføre.

Nyd følelsen af at have en fløjlsblød hud, der holder! Udforsk det brede udvalg af kvalitetsvokser, praktiske voksvarmere, hårfjerningsstrimler og meget mere – du finder det bedste til hårfjerning derhjemme på notino.dk.