Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum til kvinder

Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum til kvinder
Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum til kvinder
50 ml
640,50kr

Kode: YSL09887 | På lager
1
GLS
onsdag 21.4.2021
UPS Air Mail
tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Yves Saint Laurent Libre Intense
Ingredienser

Der er ikke noget, der fremhæver din frie og ukuelige sjæl bedre end Eau de Parfumen til kvinder, Yves Saint Laurent Libre Intense. Denne dragende duft fornægter ikke en stærk intensitet, hvormed den bliver et højt udråb om frihed, som ingen uafhængig kvinde er bange for.

  • aromatisk blomsteragtig fougèreduft
  • en intensiv fortsættelse af dens forgænger Libre
  • blev lanceret i 2020

Duftens komposition
Straks duften åbner, fanges du ind af citrusnoter skabt af bergamotolie og mandarin, der fuldendes af olie fra den franske lavendel. Derefter overtages dine sanser af den markante og intense kombination af orangeblomst og jasmin, udfyldt af orkidéens glødende noter. Duften vil langsomt flyde bort på en bølge af varm vanilje fra Madagaskar, vetiver og ægte ambra.

Duftens historie
Til alle kvinder, der lader sig lede af deres instinkter, opstod duften Yves Saint Laurent Libre Intense i et parfumeskaberpars værksted. Dens skabere Anne Filipo og Carlos Benaim knyttede bånd til den oprindelige Eau de Parfum Libre fra 2019, men denne gang valgte de at fremhæve dens mellemnoter skabt af orangeblomst, orkidé og vanilje.

Yves Saint Laurent Libre Intense vil blive et uundværligt tilbehør for enhver kvinde, der frit viser sin mere excentriske side. Flakonens design med markante geometriske former og guldlogoet YSL reflekterer foreningen af ild og guld og fuldender dermed duften. Den unge succesrige sangerinde, Dua Lipa, har været duftens ansigt.

Vigtig information

Flammable.

Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarinolie, Fransk lavendelolie, Bergamotolie
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Orchid Accord , Jasmin Sambac Absolute, Appelsinblomst , Diva lavendelolie
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Ambra, Bourbonvanilje
Parfumekategori
blomstret

Anmeldelse Yves Saint Laurent Libre Intense