ArmaniAcqua di Giò Absolu Eau de Parfum til mænd

2×
Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum til mænd
Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum til mænd
Specialtilbud
Fri levering
75 ml
499,00kr

Kode: GIO5405 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
onsdag 29.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Armani Acqua di Giò Absolu
Ingredienser

Vis verden dit ægte mandige jeg, der blev født i naturen og er tæt forbundet med den. Udtryk din frihedstrang og indre styrke. Eau de Parfumen til mænd, Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu, er en nyfortolkning af den klassiske duft, Acqua di Giò. I modsætning til den oprindelige version er den kendetegnet ved foreningen af fængende træagtige og blide vandagtige noter.

  • en træagtig fougèreduft med vandagtige akkorder
  • til den moderne mand
  • egnet til at bruge til hverdag

Duftens komposition
Eau de Parfumen åbner med en frisk brise fra havets bølger i kombination med saftige frugt- og citrusagtige essenser. De indledende noter afløses af det aromatiske hjerte med lavendel, rosmarin og geranium, der befinder sig i grænselandet mellem friskhed og elegance. Duftens markant træagtige bund ledsages af varm soløjetræ, patchouli og tonkabønner og løfter hele duftens maskuline natur.

Duftens historie
Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum er dristig, raffineret, sensuel og elegant. Den udgør en harmoni af gnistrende frisk vand og varmt træ, hvis sofistikerede kombination repræsenterer en rejse til maskulinitet, der ikke har nogen grænser. Duften blev skabt af parfumeskaberen Alberto Morillas i 2018 for at fejre forholdet mellem menneske og natur.

Med Eau de Parfumen Acqua di Giò Absolu begyndte et nyt kapitel i kollektionen med dufte, der lægger vægt på mænds sensualitet og maskulinitet. De skildrer mandens forening med naturen og befrielsen af hans indre styrke og ubegrænsede frihed.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 14700 / RED 4, CI 15510 / ORANGE 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 42090 / BLUE 1 (F.I.L. B224052/1) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Æble, Grapefrugt, Havnoter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rosmarin, Lavendel, Storkenæb
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Træagtige noter, Labdanum, Tonkabønner
Parfumekategori
akvatisk, træagtig

Anmeldelse Armani Acqua di Giò Absolu2