Det bedste inden for hårkosmetik i 2021

4. januar 2022Notino
Hvilke produkter tiltrak sig vores opmærksomhed i 2021? Stift bekendtskab med de bedste produkter inden for hårkosmetik. De kan virkelig udføre mirakler med dine lokker. Det plejer at kræve en masse tests, blikke i et spejl, konsultationer med venner og en frisør at vælge det bedste hårprodukt. Det kan dog også være værd at satse på, hvad dine følelser fortæller dig. Det kan blive til meget færre dårlige hårdage i år end sidste år!

Produkter

Jeg satser på mestre inden for faget

Ud over kvalitet og en naturlig oprindelse er jeg også interesseret i design, duft og bevidstheden om, at producenterne faktisk ved, hvad de laver. I det mindste, hvad det vigtigste angår. Og tro mig, de sande mestre ved udmærket godt, hvad de laver, når talen falder på de bedste hårprodukter. 

Dior og hjortetalg, dét er lige mig

Når det drejer sig om kosmetik, er jeg ikke snobbet. Jeg kan nemt række ud efter den praktiske og naturlige shampoo-sæbebar eller hjortetalg til mine læber, når jeg trækker i mine vandrestøvler og går ture i skoven, selv om mine favoritter ellers inkluderer Chanel (foundation) og Dior (duft).

Den bedste kvalitetskosmetik til hår 2021: TOP

Hvad enten du leder efter den bedste shampoo, hårbalsam eller hårmaske, kan du blive inspireret af vores udvalg af topprodukter. Voila, vinderne på kosmetikkens top:

  1. Mit hår er for det meste alt muligt, bare ikke glat og blødt. Det hører imidlertid fortiden til, fordi L’Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water hårbalsam brillerer med sin innovative flydende sammensætning med lamellær teknologi, der danner en beskyttende film og øjeblikkeligt svøber sig om håret. Den reparerer, nærer og fugter hårstråene optimalt allerede efter første anvendelse. Det er et virkeligt (og ikke bare jule-) mirakel for mig. Jeg kan også godt lide, at den er silikonefri. 
  2. Hårbehandlingen til alle hårtyper Morrocanoil Treatment er også storartet. Den indeholder min favorit arganolie, der hydrerer og nærer hårlokkerne. Den heler også mine spaltede spidser og gør mit hår naturligt skinnende og fløjlsblødt ved berøring. Halleluja, mit hår jubler.
  3. Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair shampoo til beskadiget hår har også en fast plads på mit badeværelse. Den "reparerer" mit hår og kan samtidig pleje min blonde farve, så den holder endnu længere, selv i vintervejr. Det hele takket være en fornyende blanding af antioxidanter samt UVA- og UVB-filtre.
  4. Og når vi nu taler om det farvede hår – jeg længes selvfølgelig efter en isblond tone, ikke efter gullige toner. Det kan godt være en udfordring. Derfor elsker jeg nærende maske Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes, der neutraliserer de gule toner. Den styrker og regenererer oven i købet hårets struktur og indeholder et proteinkompleks fra rævehale (Amaranthaceae), der sikrer et blødt hår og en ren hovedbund. 
  5. Uanset om du er brunette, rødhåret eller blond, plejer Welly Professionals produkter – hårmaskerne Color Fresh og ColorMotion+ også farven. De beskytter, styrker og regenererer. Mit hår bliver blødt, skinnende og perfekt næret. Wella er et eksempel på et mærke, man har kunnet stole på over lang tid – det ved jeg, for jeg har brugt deres produkter siden 90'erne. 
  6. Kérastase er også et sikkert hit, som jeg ikke vil undvære. Den mineralske, rensende muddermaske Specifique Argile Équilibrante er sådan et lille mirakel. Den forøger hårvolumen, samtidig med at den renser grundigt og afgifter hovedbunden. Mudderet i dens indhold sikrer renhed, mentol giver friskhed og en duft, der er fuld af energi. Selv på en mandag morgen om vinteren.
  7. Jeg har desuden et natserum til blondt hår fra det samme mærke Blond Absolu Sérum Cicanuit. Det er bare min yndlingsserie.  Den virker i al ubemærkethed om natten, og den er i stand til at tage sig af alle de problemer, der påvirker mit sarte, afblegede hår, der knækker. Serummet heler, udglatter, regenererer, tilfører fugt og beskytter mod skadelig påvirkning. Den klarer faktisk alt, hvad det blonde hår har brug for.
  8. Redken Oil for All afslører allerede med sit navn, hvad der er på spil. Nærende olie til alle hårtyper. Selv mine hårlokker, der er følsomme over for olie, tåler den uden videre. Produktet fra Redken er meget let og fint. Det gør håret blødt og nemt at sætte, hvilket er ganske uvurderligt, især om morgenen.
  9. Vi er mange, der gør os overvejelser om hårfarve, og jeg er ingen undtagelse. Derfor kan jeg varmt anbefale masken L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox. Denne nærende maske kan noget helt særligt: den beskytter mod, at metalpartikler forbliver i håret efter blegning, lysning eller balayage. Mit hår bliver sundt, men også styrket, næret, skinnende og blødt at røre ved.
  10.  Jeg burde ikke g‹re det, det ved jeg godt. Men særligt om vinteren må jeg bare føntørre mit hår. Jeg bruger den beskyttende creme Serie Expert Blow-dry Fluidifier, der også er fra L'Oréal Professionnel. Den beskytter håret og forhindrer krusning takket været indholdet af planteproteiner. Egnet til at beskytte alle hårtyper op til 230 °C.

Læs mere