Black Friday nærmer sig: Hvad gør dig glad?

24. november 2021Notino
Er du allerede fanget af vanviddet før jul? Ja, nogle nyder det selvfølgelig. De vil gerne købe nyt julepynt allerede om sommeren. I stedet for at tage i shoppingcenter foretrækker jeg at hygge mig hjemme i varmen. Og det til trods for at jeg også vil handle noget til Black Friday! Jeg laver mig en kop te eller gløgg og tænder for computeren. Så kan jeg bestille gaver til familie og venner... Og måske lander også der noget til mig selv i kurven. Hvilke ting fascinerer mig mest denne gang?

Noget til hud og krop og hår

Jeg begynder typisk med at kigge efter basisprodukter, det vil sige hudpleje og anden pleje. Om vinteren døjer jeg også med lidt tør hud, sommetider giver det skæl, derfor har jeg en kropsolie COCOSOLIS Choco. Ikke bare for den skønne duft! Det er en fin blanding af olier i en enkel flaske, den nærer og blødgør huden på smukkeste vis. Vær forsigtig, det er stadig olie – jeg påfører den lige efter brusebadet, når huden fortsat er fugtig, og olien låser fugten i den. På den måde holder den min hud hydreret. 

Og siden jeg "med succes" har negligeret hårpleje i omkring 6 måneder, skal jeg virkelig bruge en hårmaske. Desværre har jeg så travlt, at det er svært at finde 10 minutter til at lade den sidde på håret. Det tager jeg som et nytårsfortsæt, og Moroccanoil Repair maske til hjemmebrug må bestemt ikke holde helt til næste jul for mig. Den nærer og regenererer håret grundigt takket være sheasmør, arganolie og keratin, så… SOLGT! 

Gavesæt

Nu hvor det er "christmas all around", kan jeg bestemt heller ikke gå glip af gavesæt. Jeg anbefaler et rejsesæt med foundation-pensler til alle, der elsker at rejse lige som mig. For eksempel er Pastel Collection super kompakt, og pasteltasken til pensler er bare prikken over i'et. 

Jeg er også interesseret i mindre, men smarte foundation-sæt, der kan blive til gaver til mine veninder. Eller de vil måske interessere dem af jer, der tænker på en gave til søsteren. De leveres også allesammen med en stilfuld kosmetiktaske! En fantastisk kombination til øjnene findes i Collistar The Bridge Set eller All Black Everything fra MAC Cosmetics. Hvis du kender en, der er helt begejstret for highlightere, vil dette sæt MAC Cosmetics Firelit Kit med highlighter, pensel og taske være en sikker succes. 

TIP: Og når talen falder på foundation, kan hverken du eller jeg gå glip af Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20! Denne lidt lettere udgave af den ikoniske Double Wear foundation har fristet mig længe, og jeg kan nok ikke modstå den med så god en rabat. 

Sæsonens parfume

Hvilken slags jul vil det blive uden en ny parfume? Er du allerede på udkig efter én bestemt? Jeg er interesseret i denne nyhed: den forbedrede, tidløse klassiker Chloé Chloé Naturelle, der har 100 % naturlige ingredienser. Selv flakon og den typiske sløjfe er lavet af genanvendeligt materiale! 

 

Kan du bruge mine tip, eller vil du hellere kigge selv? Du vil under alle omstændigheder finde masser af andre "beauty friends" og julegaver til Black Friday. 

Produkter

Læs mere