Gå videre til hovedindhold

De bedste julegaver til din mor og far

29. november 2021Notino
Selvom jeg er voksen nu, og vi i familien ikke behøver at lade som om, at gaverne er fra julemanden, så bliver jeg alligevel før eller senere grebet af julestemningen. Jeg elsker nemlig at købe julegaver til mine forældre og selvfølgelig også til alle andre! Jeg synes, det er sjovt bare at tænke på, hvad der vil fremtrylle et smil på min mors og fars ansigt. Som en sand "beauty freak" har jeg tendens til at blive besat af at give videre, så jeg kan aldrig modstå det, og jeg vælger kosmetiksæt eller kosmetiknyheder til mine forældre. Så hvad har begejstret mig i år?

Julegaver til din mor

Jeg anser helt sikkert hudpleje for at være én af TOP-julegaverne til min mor. Enhver kvinde bruger den nemlig i en eller anden form! Når jeg er på besøg, har jeg desuden lejlighed til at se på badeværelset, hvilken slags produkter hun bruger, og hvilke hun ikke har endnu. 

Hvad jeg helt sikkert ved er, at enhver mor fortjener et øjeblik til at slappe af, ganske enkelt lidt tid til sig selv. Til afslapning og en grundig hydrering af huden er masker til ansigtet, dekolletagen og hænderne fra sættet KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydration bare fantastisk gode. 

TIP: Køb også sættet til dig selv, og så kan du lægge et gavekort på en fælles "wellness day" oven i gaven. Sådanne julegaver til din mor skaber endnu mere glæde! 

Klager din mor over problemer med irriteret hud? Hvis ja, så er gavesættet Darphin Intral Botanical Soothing Secrets en superelegant måde at hjælpe hende på. Det indeholder nemlig to cremer, øjenpleje og toner – alt sammen beregnet til sensitiv hud. 

Og eftersom min mor altid bliver glad for at høre frasen "I ser ud som søstre", så kigger jeg hvert år efter en anti-age pleje, så de kan sige det om os så længe som muligt. I år fik jeg øje på sættet Vichy Liftactiv med C-vitamin og hyaluronsyre. Jeg ville allerhelst købe det sæt til mig selv, men lige nu handler det om en julegave til min mor!

Jeg mener også, at man heller ikke kan gå forkert med noget basismakeup. Selvfølgelig er det klart, at det er bedst at købe ens mors yndlingsprodukt til sin mor. Men hvad nu, hvis hun gerne vil prøve noget nyt? 

En flot gave til din mor til jul kan for eksempel også være sættet med neglelakker Essie Mini Triopack med underlak, en fin pudderagtig lak og topcoat. Hvis din mor også godt kan lide at bruge makeup, så prøv lykken med gavesættet til styling af øjne og øjenbryn Eye Essentials Set fra MAC Cosmetics. 

 

Og blandt julegaveidéerne til din mor må der absolut ikke mangle parfume! Denne gang har jeg bestemt mig for en evigung klassiker, og det er simpelthen gavesættet Dolce & Gabbana Light Blue med den ikoniske parfume og en miniatureudgave af den – den er for eksempel ideel til rejser eller som en lille reserve til håndtasken. 

Julegaver til din far

En julegave til min far er en noget større udfordring for mig end julegaver til min mor, men hvert år lykkes det for mig til sidst.

Min far elsker parfumer, så spørgsmålet er kun, hvilken duft jeg skal vælge til ham denne gang. En flot duft til mænd med læderagtige undertoner og en ideel julegave til din far er helt sikkert Paco Rabanne 1 Million Parfum. Hvem vil ikke gerne stille den stilfulde flakon frem på badeværelset!

Lidt mere praktisk er kombinationen af parfume og brusegel i det smukke gavesæt Hugo Boss BOSS Bottled. Jeg kan ikke komme i tanker om en mand, der ikke vil kunne lide denne let krydrede duft.

Og hvis din far bedre kan lide noget til barbering end parfume, så kan du lægge Collistar Pelli Sensibili Set med barberskum, aftershave og endda brusegel og shampoo i ét under juletræet. Den praktiske toilettaske vil han helt sikkert kunne bruge når som helst, han er på farten. Så her har du straks flere julegaver til din far på samme tid!

Fælles julegaver til dine forældre

Når jeg sådan tænker på noget særligt, der ville egne sig til julegaver til min mor, men som også ville glæde min far, er det ikke den letteste opgave. Derfor fik jeg idéen med et lys til afslapning. Det kan de tænde sammen og skabe et behageligt øjeblik for hinanden derhjemme. 

Duftlyset af soja Smells Like Spells Norse Magic Norns med kanel og mango passer rigtig fint til julestemningen og får hele rummet til at dufte virkelig dejligt! 

 

Hvad så, er det lettere for dig at vælge julegaver til din mor eller din far? 

Produkter

Læs mere