Dit skønheds musthave: gør dig klar til den nye sæson!

13. oktober 2021Notino
Du kan langsomt lægge sommerkosmetikken væk og begynde at fokusere på alt, hvad din hud og krop har brug for i løbet af de køligere måneder. Skift af årstid bør i det mindste betyde en delvis ændring af indholdet i vores kosmetiktasker. Sommer og solskin skåner os bestemt ikke, så det er på tide at foretage en ordentlig efterårsregenerering, hvor du vælger ny kosmetik og din "signature" efterårsduft! Altså – hvilke produkter er vi blevet forelsket i i år?

Nye boostere til din hud

Hvis du har vænnet dig til kosmetik med en let konsistens og solbeskyttelse om sommeren, så er det på tide at skifte til tungere produkter, der nærer og regenererer huden endnu mere. Husk blot, at du skal anvende cremen med SPF året rundt! Selv om solens stråler ikke er lige så intense på huden som om sommeren, forsvinder de ikke lige pludselig på magisk vis. Derfor kan du nøjes med en creme med en lavere SPF, men disse 3 bogstaver bør du have med dig til enhver årstid. 

For selv om du skifter dine skønhedshjælpere, ændres de enkelte trin i din pleje måske ikke så meget. Sats på en kvalitetscreme og et serum, der passer til din hudtype, og glem ikke øjencremen, der vil lysne øjenområdet og holde det ungt så længe som muligt. For eksempel vil øjencremen Lancôme Génifique Eye med et kompleks af probiotiske og præbiotiske stoffer gøre arbejdet perfekt – den vil give glød til dit udseende, og hvis du anvender den regelmæssigt, vil du kunne udsætte fremkomsten af rynker. 

Hvis du ønsker at vække ikke blot øjenområdet, men hele ansigtet, skal du prøve en sheetmaske KORIKA SuperFruits! Den vil glæde især dem, der er på udkig efter ny kosmetik med en anti-age effekt. 

Du bør ikke glemme endnu en gadget i dit skønhedsritual, nemlig ansigtsmassageapparatet fra Notino Spa-serien. To roterende ruller følger smukt dit ansigts konturer, så du med en regelmæssig massage kan øge hudens elasticitet, reducere de fineste rynker og udsætte fremkomsten af nye. 

TIP: Er du vant til at pleje din hud lige efter badet? Hvis det er tilfældet, vil du helt sikkert sætte pris på dette praktiske håndklæde med en knap fra Notino Spa. Det har en fin sugeevne og en praktisk knap, der sikrer, at det ikke glider af vådt hår, som et klassisk håndklæde gør. I stedet kan du fokusere på din hudpleje i fred og ro. 

Nye parfumer 2021 

Et årstidsskift kan være en anden god "undskyldning" for at købe en ny duft! Altså – hvilke nye parfumer er der i år? 

Hvis du elsker sommeren og har svært ved at sige farvel til den, kan du i det mindste fortsætte med at nyde den med parfumen Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Denne fantastiske kombination af frugtagtige og blomsteragtige noter er yderligere pakket ind i en dejlig flakon – og der er ikke noget at sige til, hvis du vil have parfumen bare for flakonens skyld! 

Armani-mærket er også kommet med en mere intens duft, som vi kan pakke os ind i igennem efteråret. De nyeste parfumer inkluderer også My Way Intense – en blomsteragtig duft baseret på sandeltræets noter. Du vil altid føle dig sexy og chik med den.

Og hvilke parfumer vil blive tilføjet til nyhederne i 2021? For eksempel er der en luksuriøs unisex duft, M. Micallef Verseau, en kombination af citrusfrugter, muskatnød, violer, kashmirtræ eller læder. Denne parfume er virkelig særlig, men den vil bestemt fremhæve din karisma, uanset om du er en mand eller en kvinde. 

Men vi har også et tip til en efterårsparfume til mænd, og det kan ikke være andet end Burberry Hero. At se skuespilleren Adam Driver løbe på stranden uden skjorte har sikkert rystet verden for mange af os, men vi garanterer, at du vil blive rigtig imponeret over dens duft! Den er træagtig, men også frisk, og giver enhver mand den nødvendige mængde af selvtillid. 

OG HVILKET TIP HAR VI TIL SLUT? Uanset hvordan dit efterårsskønhedsritual ser ud, kan du også gøre det mere behageligt med en duft til hjemmet, f.eks. en duftfrisker Souletto Primera Reed Diffuser. En blanding af kokosnød, honning og vanilje vil fylde hele rummet og skabe den mest afslappede sensommerstemning i dit hjem. 

Produkter

Læs mere