Gå videre til hovedindhold

Hvorfor glæder vi os til Dragens år, og hvad bringer det (og ikke kun) vores beauty rutine

7.2.2024

Jana Krajco

Læsetid: 3 minutter

Det er en underlig ting, de her horoskoper. Selv om vi normalt ikke underordner vores liv ifølge dem, kan vi ikke modstå dem og læser dem, når vi støder på dem. Det er bare for fristende med et kig ind i fremtiden. Så vi kunne ikke lade være denne gang og tog et kig på, hvad der venter os (og vores beauty rutine) i Dragens år! Efter den kinesiske kalender begynder Dragens år den 10. februar 2024.

Dragen kommer med håb

Ønsker du at få et positivt budskab? Vær så god. I det kinesiske horoskop er dragen et symbol på ekstraordinær styrke, velstand og lykke. I år er den også forbundet med træelementet, der betyder fremskridt og vækst. Og det lyder meget lovende. Det er en ideel tid for nye begyndelser og vigtige livsbeslutninger, og du kan glæde dig til masser af muligheder, der bare venter på at blive grebet.

Tip: Har du i lang tid haft en drøm, som du endnu ikke har opfyldt? Nu er det tid til at tage det første skridt. Men logisk nok har du brug for meget energi på din vej mod succes. 

Teknologier og den grønne tilgang

Hvad sker der, hvis du lader Dragen komme ind i din beauty rutine? Den vil hjælpe dig med at komme væk fra den gamle rutine og endelig give en chance til nye ting. Det kinesiske nytår går ind for eksperimenter og innovation, og nye teknologier er ikke kun i søgelyset inden for IT-verdenen, men også når man plejer sin hud. Har du allerede prøvet kraften ved børster til at rense hudenultralydsspartler eller f.eks. lysterapi? Så følg Dragen, og gør det. Du kan nemt skabe et ritual ved at bruge moderne apparater, som du godt kan lide, og måske vil du slappe godt af med en LED-maske på ansigtet (du skal nemlig også tænke på dit mentale velbefindende). 

Brug nye teknologier til at pleje dig selv

Træelementet, der har en stor indflydelse på Dragen, betyder også gode nyheder for miljøet. Sammen med dragens fornemmelse for fremskridt og alt det nye forventes det, at der bliver lagt endnu større vægt på grønne teknologier, vedvarende ressourcer og generel bæredygtighed på tværs af sektorer. Denne tilgang kan du også godt afspejle i din rutine på badeværelset.

Tip: Støt de mærker, der bekymrer sig mere om planeten end om millioner af dollars i profit. Minimér affald og engangsprodukter. Sortér emballage, og prøv at spare på vandet så meget som muligt. 

Lykkelige farver

Hvis du kan lide Dragens kraft og gerne vil sikre dig dens gunst, skal du opnå det gennem farverne. Ifølge kinesisk astrologi påvirker de mange områder af vores liv, fordi de holder vigtige energier i balance. Hvert år er knyttet til en bestemt farve, og hvis du omgiver dig med den, vil du fremme din generelle harmoni. I år bliver det nok ikke nogen overraskelse. Energi, økologi, innovationer – du har gættet rigtigt, det hele minder om grøn, især den smaragdgrønne farve. Og hvis det ikke er din kop te, kan du satse på den dybe røde og gyldne gule farve, der supplerer den. 

Tip: Inkludér disse toner både i din garderobe og i din makeup. Fordi smaragdgrønne eyelinere, en rød læbestift og guldnegle lyder som det perfekte partylook! 

I Dragens farver

Hvad siger du til at lade Dragen komme ind i dit liv? Prøv det, for det ville være en skam ikke at bruge dens energi. Og om ikke for andet, så er det i det mindste en god grund til endelig at gå i gang med planer og drømme, der længe har været udskudt.