Gå videre til hovedindhold

Fejr Mors dag med ikoniske Chloé parfumer

27. april 2022Notino
Hvad vil du glæde din mor med i år? Foruden friske blomster, foretrækker jeg personligt gaver, der holder meget længere. Og det gør parfumer. Blandt mine favoritter hører parfumer fra Chloé familien, da jeg er overbevist om, at enhver kvinde vil kunne forelske sig i dem.

Når man siger Chloé, forestiller jeg mig frihed, lethed, charme og femininitet. Dette mærke, der oprindeligt var et modetøjsmærke, udmærker sig ved originale modeller, der kopierer kvinders kurver. Det opstod i Paris under ledelse af Gabrielle Anghion og Jacquese Lenoira i 1952, og meget hurtigt indtog det verden. Og da Karl Lagerfeld overtog det i 1966, blev det med det samme et af de mest ikoniske mærker i 70´erne. Uden undtagelse elskede Brigitte Bardot, Jackie Kennedy og Marie Callais det, og dets succes inden for mode holder den dag i dag. Det kan ikke undre, at man efter sådan en succes besluttede også at bryde igennem med succesen i kosmetikindustrien, og således præsenterede Chloé i 1975 sin første duft Chloé for Women på markedet.

Produkter

Siden da er der gået lang tid, og familien Chloé er vokset med flere ikoniske dufte, som kvinder over hele verden elsker. Lad mig præsentere de mest interessante af dem:

Da Chloé Eau de Parfum blev lanceret i 2008 under ledelse af kreativ direktør Hannah MacGibbon, blev den bogstaveligt talt en revolution. Den perfekte blomster-pudder komposition lagde i løbet af et par måneder hele verden for sine fødder og blev med et en af de mest solgte dufte i verden. Den udtrykker den dag i dag mærkets tidløse ånd, og jeg selv sværger til dens signifikante komposition af litchi, fresier, liljekonvaller og ambra. 

En fejring af kvindens skønhed fortsætter med Chloé L’Eau. Den frie og bekymringsløse duft, der er indhyllet i en sød lyserød flakon er for mig en kropsliggørelse af sommer, takket være den friske kombination af grape, litchi og damascenerrose. Jeg bruger den til flagrende kjoler, og den gør mig altid i godt humør. Jeg vil anbefale den til kvinder, der foretrækker en frisk duft, og selvfølgelig til romantiske sjæle. 

Til gengæld overvinder den utvunget elegante Chloé Naturelle kvinder, der kan lide toner af blomster og trædufte. Den er 100 % naturlig og føres an af solbær, mimose, cedertræ og selvfølgelig rose. Efter min mening symboliserer den perfekt det, som nutidens kvinder længes efter. Den forener nemlig luksus, frihed og kærlighed til naturen. 

Chloé Love Story symboliserer helt sikkert pariserinders charme og ubekymrethed. Den berusende cocktail af kærlighed fuld af grapefrugt, pære, solbær, japansk blåregn og cashmeretræ vil med det samme føre dig til kærlighedens by. Flakonens top symboliserer i øvrigt et slot, som elskende låser på den berømte bro Pont des Arts i Paris. At forelske sig er let...

Selv om jeg kan lide alle Chloé dufte, må jeg indrømme, at dem fra Chloé Nomade familien står mit hjerte nærmest. Jeg blev forelsket i dem for deres boheme- og originale ånd, og også fordi de perfekt tilpasser sig hende, der bærer dem.

Hvis jeg skulle opfinde en duft efter min smag, ville den dufte som Chloé Nomade. Du kan mærke mirabelle, fresier og mos fra eg. Disse enkle og blide ingredienser giver den en tidløs renhed og et sensuelt sofistikeret touch, som jeg ikke kan få nok af. Ligesom med flakonen, der er pyntet med et stykke læder. Åh...!

Mit tip: Hvis du godt kan lide at komme dufte på i lag, så vil bodylotionen Chloé Nomade øge intensiteten af duften Chloé Nomade. Desuden forkæler og fugter den huden og gør den fløjlsblød. Og den passer perfekt, også selv om du kun ønsker at dufte anstændigt, måske før en romantisk aften for to.

Produkter

Hvis du indtil videre har brudt dit hoved med, hvad du skal ønske dig til mors dag, eller hvad du vil forkæle dig selv med, så er sagen nu klar. En investering i Chloé parfumer er en kærlighed til hele livet og et sikkert sats. Disse originale dufte vil følge dig trofast, om du er 20 eller 60 år, om du passer børnene derhjemme, driver et firma eller nyder et frit liv uden bekymringer. Husk, at alle fortjener det bedste!

 

Læs mere om Chloé duftene her: https://www.notino.dk/chloe/

Læs mere