Gå videre til hovedindhold

Bedste parfumer til mænd

Hvis du er på udkig efter en tidløs klassiker, eller hvis du bare gerne vil opdage nye skatte, så har vi hos Notino styr på det. Prøv vores udvalg af de 10 bedste herreparfumer til mænd. Kom og mød vores favoritter.

Missoni Wave

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd Missoni Wave garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

Duftnoter

Topnoter: Havnoter, Siciliansk mandarin, Citrusfrugt
Hjertenoter: Muskatelsalvie, Rosmarin, Lavendel
Basenoter: Slåenlav, Haitisk vetiver, Patchouli, Vaniljeorkidé
 

Tilføj til kurv

Nautica Voyage

Oplev et rigtigt eventyr! Eau de Toilette til mænd Nautica Voyage gør dig modig og frisk til alle dine rejser. Du bestemmer selv, hvor den dejlige strøm af vandnoter skal tage dig hen!

Duftnoter

Topnoter: Æble, Grønne blade
Hjertenoter: Lotus, Mimosa
Basenoter: Rav, Ceder, Slåenlav, Moskus
 

Tilføj til kurv

Hugo BOSS The Scent

Bliv den, som hun aldrig vil glemme. Den, der vandt hende med en kombination af maskulin selvtillid og nonchalance. Hugo Boss Boss The Scent Eau de Toilette fortryller dig og alle omkring dig. Dens intense og magnetisk tiltrækkende aroma er fuld af uimodståelig lidenskab.

Duftnoter

Topnoter: Bergamot, Mandarin, Ingefær
Hjertenoter: Maninka, Lavendel
Basenoter: Læder, Træagtige noter
 

Tilføj til kurv

Spicebomb Extreme

Din karisma og selvtillid kombineret med en unik, krydret aroma vil øjeblikkeligt blive til en blanding, der eksploderer med uhæmmet styrke og sensualitet. Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum til mænd akkompagnerer perfekt frygtløse mænd, der længes efter eventyr og oplevelser. Sørg for at afsikre granaten for din indre tiltrækningskraft!

Duftnoter

Spidskommen, Tobak, Vanilje
 

Tilføj til kurv

Bleu de Chanel

Eau de Parfumen til mænd, Chanel Bleu de Chanel, er indbegrebet af ren uafhængighed og beslutsomhed. Den er bogstavelig talt en sang til ægte mandlig frihed og er skabt til alle, der ikke lader sig binde af regler. Find en måske hidtil ukendt side af dig selv – et menneske, der tager skæbnen i egen hånd.

Duftnoter

Labdanum, Muskatnød, Ingefær, Sandeltræ, Patchouli, Vetiver, Træagtige noter, Mynte, Jasmin, Citron, Frankincense, Ceder, Rosépeber, Rav
 

Tilføj til kurv

Armani Stronger With You Intensely

Eau de Parfumen Giorgio Armani Emporio Stronger With You Intensely er inspireret af en ung mands intense kærlighedshistorie i vor tid, hvor han hver dag flytter grænserne for sin kærlighed og styrker den.

Duftnoter

Topnoter: Rosépeber, Enebærbusk
Hjertenoter: Kanel, Salvie, Lavendel
Basenoter: Vanilje, Tonkabønner, Glaserede kastanjer
 

Tilføj til kurv

Creed Aventus

De bedste, omhyggeligt udvalgte ingredienser, traditioner og en exceptionel kvalitet forenes i fremstillingen af denne berømte nicheduft. Eau de Parfumen Creed Aventus, der er skabt ved fælles kraft af far og søn, er provokerende, maskulin og optimistisk.

Duftnoter

Topnoter: Bergamot, Solbær , Æble, Ananas
Hjertenoter: Birk, Rose, Patchouli, Jasmin
Basenoter: Moskus, Mos, Vanilje, Rav
 

Tilføj til kurv

DIOR Homme Intense

Indbegrebet af prestige og raffinement i en generøs og kraftfuld Eau de Parfum. Intens iris, forstærket af en sensuel amber facet og en ædel træ base, udstråler sin kraftfulde charme. En sanselig fortolkning af Dior Homme manden.

Duftnoter

Topnoter: Iris
Hjertenoter: Ambrette
Basenoter: Blyant-ene
 

Tilføj til kurv

Al Haramain Détour Noir

Eau de parfumen til mænd Al Haramain Détour noir er din nye afhængighed, som du ikke har lyst til at slippe af med. Allerede første gang du dufter til den, vil den overbevise dig om, at den skal være en fast del af din hverdag.

Duftnoter

Topnoter: Bergamot, Lavendel, Grønt æble, Mandarin, Peber
Hjertenoter: Viol, Jasmin, Storkenæb, Kardemomme
Basenoter: Patchouli, Sandeltræ, Pokkenholt, Vanilje, Moskus
 

Tilføj til kurv

Armaf Club de Nuit Intense

Provokér med din maskulinitet. Eau de toilette til mænd, Armaf Club de Nuit Man, giver dig selveste grundlaget for det maskuline. Klassiske akkorder i denne duft suppleres med interessante blomster- og frugttoner, der sikrer manden, der går med den, at opmærksomhed altid rettes mod ham.

Duftnoter

Topnoter: Bergamot, Æble, Solbær , Ananas, Citron
Hjertenoter: Rose, Birk, Jasmin
Basenoter: Ambra, Vanilje, Patchouli, Moskus
 

Tilføj til kurv