Gå videre til hovedindhold

Biolage

Om Biolage

Professionel af natur. Ærlig ved overbevisning. Det er Biolage-hårpleje, et brand, der bruger urteingredienser og den endeløse erfaring fra frisørmestre. Biolage-produkter er unikke for deres effektivitet, de giver fantastiske resultater og er skånsomme mod håret.

 

Biolage-mærket blev grundlagt af Arnie Miller i 1990, da han kom på ideen om at bruge naturens kraft til hårpleje og beskyttelse. Brandets værdier er baseret på natur, bæredygtighed, ærlighed og sundhed, med stor indsats for at bruge naturlige materialer og miljøvenlige metoder.

Oplev endnu flere naturlige ingredienser, genanvendte flasker og miljønedbrydelige sammensætninger i Biolage R.A.W.-serien – ægte, autentisk, sund. Det er et fantastisk valg for alle, der bekymrer sig om miljøet og drømmer om smukt hår.

Bortset fra Biolage R.A.W.-produkterne elsker kunderne også Biolage Essentials VolumeBloom-shampoo, der kan give volumen selv til det fineste hår, Biolage Essentials HydraSource-balsam, der perfekt nærer dit hår, eller Biolage Keratindose-serien til sensitivt hår.

Se hele teksten skjul tekst