Blond hår

FILTER PÅ
  • Lyst og afbleget hår
Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   5
Bestsellere

Pleje til blond hår

Mange kvinder drømmer om et smukt, langt blond hår. Mange tøver ikke med at hjælpe naturen lidt på vej. De farver deres hår til blond, eller gør deres naturligt lyse hår endnu mere lyst. Husk, at blond hår kræver speciel pleje med præparater, som hjælper med at vedligeholde hårets farvetone, og samtidig virker de fugtgivende og giver håret en sund glød.

Begynd med at vælge en shampoo til blond hår. Det bedste er at vælge specialle præparater, som beskytter den blonde farve fra at blive vasket ud. Hvis dit blonde hår har en kold tone, er såkaldte silver shampoos velegnet til dit hår. De reducerer den gule tone i dit hår.

Til næring og fugt efter hårvask brug balsamer  til blond hår, og brug også en intensiv kur og hårmasker med keratin indimellem. Til sidst skal du huske solbeskyttelse: Brug for eksempel hårlak til blond hår med UV-filter.

Vores tilbud på notino.dk omfatter et bredt udvalg af silver shampoos, hårbalsamer, og masker til blond hår. Vi tilbyder også afblegningspulver til blond hår, intensive kure til farvet eller blond hår med striber, specielle serummer eller emulsioner til opfriskning af blond hårfarve. Vælg blandt et bredt udvalg af mærker såsom Matrix, John Frieda, Rene Furterer, Milk Shake, Schwarzkopf Professional og andre.