Bourjois Cleansers & Toners Rensende micellar vand

Bourjois Cleansers & Toners Rensende micellar vand
Bourjois Cleansers & Toners Rensende micellar vand
250 ml
29,90kr

Kode: BOU0194 | På lager
1
GLS
torsdag 22.4.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Bourjois Cleansers & Toners
Egenskaber

Micellar vand Bourjois Cleansers & Toners sikrer dig grundig fjernelse af makeup på et par minutter. Den fjerner også dagligdags urenheder og døde hudceller fra huden.

Egenskaber:

  • renser porer i dybden
  • forhindrer for stor udtørring af huden
  • har en forfriskende og beroligende virkning
  • kan også bruges til følsom hud
  • kan bruges til fjernelse af makeup i hele ansigtet samt ved øjne og på læber

Brugsvejledning:
Kom rigeligt af præparatet på en vatrondel. Fjern makeuppen og rens huden med lette bevægelser. Skyl ikke. Brug morgen og aften eller efter behov.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper

Om mærket Bourjois

Bourjois vil hjælpe dig med at opnå den hæderkronede franske stil og elegance, samtidig med at du får lov til at udtrykke din personlige charme. Disse smarte makeup-produkter og nyskabelser vil forenkle dit daglige skønhedsresultat og samtidig efterlade rigeligt med plads til din kreativitet.

 


Bourjois blev introduceret i 1863 som et mærke tiltænkt scenekanten og kunstens verden. Det hele begyndte med skuespilleren Joseph-Albert Ponsin, som begyndte at lave makeup-produkter til sine kolleger. Snart bredte efterspørgslen på hans produkter udenfor teaterets verden, og Bourjois' makeup blev berømt i hele Paris for sin kvalitet, praktikalitet og sit elegante design.
I dag viderefører Bourjois traditionen for skønhedsprodukter, som er nemme, nyttige og inspirerende at bruge. Bourjois' mascara skaber stadig slående og dramatiske looks, og Bourjois Healthy Mix-foundationen kan få ethvert ansigt til at lyse op. Den eneste forskel er, at mærket i dag er en sikker favorit hos kunder over hele verden.

Anmeldelse Bourjois Cleansers & Toners