Calvin Klein Eternity for Men Deodorant Stick (alkoholfri) til mænd

Calvin Klein Eternity for Men Deodorant Stick (alkoholfri) til mænd
Calvin Klein Eternity for Men Deodorant Stick (alkoholfri) til mænd
75 ml
77,50kr

Kode: CAK10155 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Calvin Klein Eternity for Men
Ingredienser

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Calvin Klein Eternity for Men frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • beskytter effektivt mod sved
  • giver en langvarig følelse af komfort og renhed
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion

Ingredienser:

  • uden alkohol

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene. Kan gentages når som helst i løbet af dagen.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Emballagetype
Deodorantstick

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity for Men