Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette til mænd

Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette til mænd
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette til mænd
Fri levering
150 ml
234,20kr

Kode: CAK0206 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Calvin Klein CK IN2U
Ingredienser

Bevis for dig selv og dine omgivelser, at din energi er næsten uudtømmelig. Stop ikke her, overskrid dine grænser, stå imod alle invitationerne. Eau de toiletten Calvin Klein CK IN2U vil altid være med dig på din vej.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • der er også kommet en udgave til kvinder af denne duft

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kakao
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Hvid moskus, Vetiver
Parfumekategori
aromatisk

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein CK IN2U