CliniqueHappy™ for Men Eau de Toilette til mænd

Clinique Happy™ for Men Eau de Toilette til mænd
Clinique Happy™ for Men Eau de Toilette til mænd
100 ml
448,00kr

På lager | Kode: CNE0025
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Længes du efter en bølge af energi og glæde? Så er den citrusfyldte cocktail i Clinique Happy for Men Eau de Toilette lige den rette for dig, idet den blidt afkøler din krop og dit sind og er en garanti for godt humør.

  • en udpræget citrusagtig, aromatisk duft
  • til manden, der gerne vil føle sig frisk på varme sommerdage
  • duften kom på markedet i 1999

Duftens komposition
Duftens komposition åbner med en eksplosion af friskhed med saftig lime, mandarin og citron, der bliver efterfulgt af grønne og havagtige noter. Eau de Toilettens hjerte er karakteriseret af blomsteressenser af fresia, jasmin, liljekonval og rose. Duftens markante, træagtige bund forener akkorder af ceder, pokkenholt, cypres og moskus, der giver duften, Clinique Happy for Men, et skud af hemmelighedsfuldhed og styrke.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., WATER/AQUA/EAU, CLINIQUE HAPPY FOR MEN FRAGRANCE (PARFUM), BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, GERANIO Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Citron, Grønne noter, Lime, Havnoter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Fresia, Liljekonval, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Pokkenholt, Moskus, Cypres, Ceder
Parfumekategori
citron, aromatisk

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.