CreedAventus Eau de Parfum til mænd

Creed Aventus Eau de Parfum til mænd
Creed Aventus Eau de Parfum til mænd
Specialtilbud
100 ml
2.250,00kr

På lager | Kode: CRE3985

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

De bedste, omhyggeligt udvalgte ingredienser, traditioner og en exceptionel kvalitet forenes i fremstillingen af denne berømte nicheduft. Eau de Parfumen Creed Aventus, der er skabt ved fælles kraft af far og søn, er provokerende, maskulin og optimistisk.

  • en nobel, frugtagtig chypré duft
  • brillerer i varmere omgivelser
  • kompleks og langvarig komposition

Duftens komposition
Til de frugtagtige topnoter hører solbær, Calville Blanc-æble og et friskt islæt af bergamot med ananas. Hjertet forener tørre noter af birketræ og patchouli med den sarte renhed af rose og jasmin. Duftens bund er en akkord af slåenlav i kombination med varm vanilje, moskus og ambra.

Duftens historie
Denne Eau de Parfum fejrer styrke, succes og mod. Den er inspireret af Napoleon Bonapartes dramatiske liv, en af historiens mest interessante mænd. Duften Creed Aventus reflekterer derfor krig, fred og kærlighed.

Enhver duft fra Creed er helt unik
Mærket Creed bruger en høj andel af naturlige ingredienser i sine nicheparfumer. Ustabile klimaforhold og sæsonbetingede omstændigheder giver foranderlighed i de ingredienser, der kan fås, og derfor også i parfumernes egenskaber, for eksempel i deres endelige duft eller farve. Dette fører ofte til fine variationer i duftenes gennemgående komposition og farvetone.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Æble, Ananas, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Birk, Patchouli, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Moskus, Mos, Rav
Parfumekategori
frugtig, chypre