David Beckham Classic Blue Eau de Toilette til mænd

David Beckham Classic Blue Eau de Toilette til mænd
David Beckham Classic Blue Eau de Toilette til mænd
90 ml
142,90kr

Kode: DBM1003 | På lager
1
GLS
torsdag 28.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse David Beckham Classic Blue
Ingredienser

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd David Beckham Classic Blue garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • frugtduft
  • træduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ananas, Violblade
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Grønt æble, Salvie
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Mos, Kashmirtræ
Parfumekategori
chypre, træagtig

Om mærket David Beckham

David Beckhams mærke personificerer luksus, elegance og friskhed. Verdens mest berømte fodboldspiller og hans forretningspartner Simon Fuller gik sammen med Coty og i 2005 introducerede David Beckham Instinct, en parfume, som definerede betydningen af maskulin elegance. David Beckham blev født i London, og efter et ophold på en fodboldskole i Manchester blev han hurtig en af de mest succesfulde og nøje observerede spillere igennem tiderne. Han spillede primært for Manchester United og Real Madrid, blev ansigtet udadtil for mange produkter og kampagner, og etablerede sig selv som modeikon. Sådan endte han med ikke blot at repræsentere fodbold, men også fashion, luksus og ekstravagance. David Beckhams mærke tilbyder i dag parfumer til mænd, David Beckham-aftershaves og dufte til kvinder, som er skabt i samarbejde med Davids hustru, Victoria. Enhver parfume fra David Beckham er fyldt med friskhed, og deres aromaer indfanger ånden af ægte luksus.

Anmeldelse David Beckham Classic Blue