Gå videre til hovedindhold

Diptyque

Historien om Diptyque begyndte i selve hjertet af Paris, på Boulevard Saint-Germain, hvor tre venner med den samme kreative passion mødtes.

 

Virksomhedens grundlæggere – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet og Yves Couesland – startede oprindeligt i helt forskellige brancher. Den første var indretningsarkitekt, den anden maler, og den tredje teaterdirektør og scenograf.

Fra at designe tekstiler og tapeter sammen til Libertys og Sandersons designhuse, åbnede trioen derefter deres eget showroom sammen for at præsentere deres designs. Yves blev virksomhedskonsulent; Desmond og Christiane udgjorde den kunstneriske sjæl. Trin for trin skabte de et unikt rum, der med tiden begyndte at tilbyde parfumer og dufte til hjemmet sammen med deres designerindretning til hjemmet. Deres entusiasme kompenserede for deres mangel på erfaring i parfumeverdenen. Og det lykkedes.
Deres første Eau de Toilette, simpelthen kaldet L'eau, blev en øjeblikkelig klassiker hos deres kunder. Nu finder du snesevis af produkter fra Diptyque, hvoraf mange blev skabt i samarbejde med førende globale parfumeproducenter som Fabrice Pellegrin eller Olivia Giacobetti. Diptyque-parfumer er sensuelle og berusende. De understreger din sexappeal og giver dig en ægte følelse af selvtillid.

Se hele teksten skjul tekst