Dolce & GabbanaL´Imperatrice Eau de Toilette til kvinder

Dolce & Gabbana L´Imperatrice Eau de Toilette til kvinder
Dolce & Gabbana L´Imperatrice Eau de Toilette til kvinder
Specialtilbud
50 ml
320,00kr

På lager | Kode: DOG1129

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Få en dejlig start på dagen med en dronnings energi og styrke. Eau de Toilette Dolce & Gabbana L’Imperatrice 3 fra den unikke kollektion D&G Anthology er en selvbevidst og lidenskabelig duft, der på en yderst raffineret måde forener eksotiske frugter og sanselige blomster.

  • blomsterduft
  • egnet til enhver lejlighed
  • fremragende om sommeren og på de varme forårsdage 

Duftens komposition
Saftige kiwitoner blandes i åbningen af denne eau de parfum og fuldendes af de ekspressive akkorder af rosa peber. I duftens hjerte knytter den yndige rabarber sig sammen med opmuntrende vandmelon, alpeviol og silkeblød jasmin. Bunden varmer dig op med citrus- og sandeltræ, der får en særlig sanselig styrke af moskus.

Duftens historie
Eau de Toilette D&G Anthology L’Imperatrice 3 indgår i kollektionen Anthology, der har taget inspiration fra de magiske tarotkort. D&G Anthology L’Imperatrice 3 er en fortolkning af den moderne emanciperede kvinde, der ikke er bange for at stå ved sine egne ideer. Den er et udtryk for hendes styrke, individualitet og sanselighed. Duften blev lanceret i 2009, og det er den karismatiske supermodel Naomi Campbell, der har været duftens ansigt lige siden.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, CITRONELLOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), BHT, CI 19140 (YELLOW 5) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kiwi, Rabarber, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Melon, Alpeviol, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Citrontræ, Sandeltræ
Parfumekategori
blomstret