Dolce & GabbanaPour Homme Eau de Toilette til mænd

Dolce & Gabbana Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Dolce & Gabbana Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
Udsalg
200 ml
529,00kr

Kode: DOG2198 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Dolce & Gabbana Pour Homme
Ingredienser

Få den elegance og perfekte stil, der er typisk for italienske mænd, uanset hvor du færdes. Dolce & Gabbana Pour Homme Eau de Toilette vil klare det. Bare et par dråber af denne aromatiske fougèreduft vil forvandle dig til en passioneret mand fra Middelhavet.

  • aromatisk fougèreduft
  • det er en manifestation af mandlig sex-appeal og finesse
  • klassisk herreduft fra mærket Dolce & Gabbana

Duftens komposition
Denne maskuline duft begynder som en orangeblomst med dens typiske krydrede undertone i kombination med den citrusagtige friskhed fra mandarin og bergamot. Straks efter følger lavendel, der påvirker dine sanser som en middelhavsbrise. Dens lange efterklang sikres af den dybe base bygget på tobak og cedertræ med sødlige anstrøg af tonkabønner.

Duftens historie
Flakonen for den ikoniske eau de toilette Dolce & Gabbana Pour Homme er definitionen på moderat elegance. Det rundede glas giver duften et subtilt aspekt, mens det blå låg kroner denne perfekte herreduft og understreger dens karakter.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin, Neroli
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Salvie, Peber, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Tobak, Ceder, Tonkabønner
Parfumekategori
aromatisk

Anmeldelse Dolce & Gabbana Pour Homme