Dove Original Sæbebar

Dove Original Sæbebar
Dove Original Sæbebar
4x100 g
23,20kr

Kode: DOV1483 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
mandag 20.9.2021

Beskrivelse Dove Original
Egenskaber

Elsker du også fornemmelsen af dejligt blød og fløjlsagtig hud, når du rører den? Så er den faste Dove Original sæbe som skabt til dig. Den indeholder blide, rensende ingredienser og en fjerdel fugtighedscreme. Din hud vil derfor være blødere, glattere og perfekt gennemfugtet efter hvert bad.

I pakken finder du 4 Dove Original sæbebarer, der vil gøre din daglige hygiejnepleje behageligere med deres delikate duft.

Egenskaber:

  • renser skånsomt huden og holder den fugtet
  • gør huden fin og blød at røre ved
  • parfumerer huden med en delikat duft
  • egnet til ansigtet, kroppen og hænderne
  • udtørrer ikke huden

Ingredienser:

  • indeholder ¼ fugtighedscreme – gør huden blød og smidig

Anvendelse:
Gnid sæben i fugtige håndflader. Dæk hele kroppen og ansigtet med skummet, og skyl så grundigt. Undgå kontakt med øjnene.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Original