Gå videre til hovedindhold

Elie Saab

Elie Saab

Elie Saab parfumer indeholder både atmosfæren fra nutidens modeverden og den fascinerende magi fra det arabiske landskab. En kombination af elementer fra den vestlige og østlige kultur er også typisk for modekreationer fra den unikke libanesiske designer, hvis navn mærket bærer.

Elie Saab opdagede sin kærlighed for mode, da han var ung, og han åbnede sin første butik allerede som 18-årig. Hans succes kom gradvis, og det største gennembrud og den globale succes kom i året 2002. Skuespilleren Halle Berry havde den vinrøde kjole fra hans systue på, da hun betrådte den røde løber for at modtage Oscaren. Mange andre førende kendisser har siden da gået i Elie Saab rober, heriblandt Angelina Jolie og Taylor Swift.

Det tog næsten 10 år fra åbningen af den første butik, før Elie Saab-mærket gjorde sin entré i parfumeverdenen. Kvinder over hele verdenen var faldet for den første duft med det enkle navn, Elie Saab Le Parfum. Hver Elie Saab parfume, der er lanceret derefter, genspejler mærkets luksuriøse særpræg, der er blandt de førende i haute couture verdenen. Opdag den femininitet, elegance og sensualitet, der er skjult i enhver Elie Saab parfume.

Se hele teksten skjul tekst