Face Glitter

Giv din makeup gennemslagskraft med glitter til ansigtet og øjnene. Det skaber et dramatisk look, som vil betage folk til enhver fest, festival, eller selskab.

Ansigtsglimmer vil få dig til at skinne!

Kosmetisk glimmer kan bruges som øjenskygge på hele øjenlåget eller som en eyeliner. En glitter palette vil hjælpe dig med at skabe interessante farvekombinationer. Glitter ser dog også fantastisk ud på kindbenene eller på dine læber. Fremhæv den del af dit ansigt, du gerne vil fremhæve, og vær ikke bange for at skinne!

Sådan anvender du glitter på øjnene

At bruge glitter er lige så let som at bruge en normal øjenskygge. Du skal bruge en børste, en øjenskyggebase og dit kosmetiske glitter.

  • Anvend øjenskyggebase på hele øjenlåget for at få glitteret til at sidde længere.
  • Brug et papirslommetørklæde under øjet for at forhindre at det overskydende glitter i at ødelægge resten af dit makeup.
  • Makeup glitter leveres sædvanligvis i løs form. Fugt din øjenskyggebørste, og påfør den lidt glitter, og anvend det på dit øjenlåge ved at presse det ind, frem for at blande det.
  • Læg din makeup med det rigtige produkt, og nyd dit udseende, som vil fremstå som det skal gennem hele festen!

Du kan også tilføje mere shine med en highlighter. Anvend den på dine kindben, næsespids eller øjets indre hjørner for at opfriske dit ansigt.