Gå videre til hovedindhold

Fudge

o značce Fudge

Det australske hårplejemærke Fudge vil hjælpe dig med at få et hår, der ser unaturligt godt ud. Mærkets produkter er beregnet til dem, der ønsker den bedste pleje, og som samtidig vil tiltrække opmærksomhed med deres frisure; dem, der vil vise deres holdning og sætte sig ud over forventningerne. Fudge fremmer kreativitet og selvudtryk gennem hårpleje og styling og henvender sig til dem, der ikke er bange for at løbe en risiko.

Mærket Fudge Professional opstod i 1991, da en af dets grundlæggere trådte på en klat tyggegummi i fødebyen Sydney. Da fik Glen Dean og de andre grundlæggere idéen til et revolutionerende produkt, inspireret af tyggegummi, der skulle ændre markedet for hårstyling. De lancerede stylingcremen Fudge Hair Shaper, hvis regelbrydende konsistens var kontroversiel og uventet, men også totalt genial, og hvis form er forblevet uforandret indtil i dag.

Oplev selv hårplejeprodukterne med kultstatus, der har deres rødder i den professionelle frisørbranche, og de mest kendte personligheder og stjerner inden for mode og musik- og kunstindustrien har også samarbejdet med mærket. Den lilla shampoo Fudge Clean Blonde og shampooen Fudge Silver Shampoo – produkter, der gør det muligt at opnå et perfekt blondt hår – hører afgjort til blandt bestsellerne. Uanset hvilken hårtype du har, vil du finde en shampoo og en conditioner i sortimentet hos mærket Fudge, der vil passe til dig.

Se hele teksten skjul tekst