Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum til kvinder

Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum til kvinder
Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum til kvinder
75 ml
611,10kr

Kode: GIV0092 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Givenchy Very Irrésistible
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de parfumen til kvinder Givenchy Very Irrésistible er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
aromatisk, blomstret

Om mærket Givenchy

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.

Anmeldelse Givenchy Very Irrésistible