GUERLAINLa Petite Robe Noire Eau de Parfum til kvinder

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum til kvinder
GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum til kvinder
30 ml
454,50kr

Kode: GUR0284 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse GUERLAIN La Petite Robe Noire
Ingredienser

Skjul ikke den lidenskabelige side af din personlighed. Eau de parfumen til kvinder GUERLAIN La Petite Robe Noire er fuld af ophidselse, længsel og provokation og får dig og alle omkring dig i en sensuel stemning.

  • sød duft
  • orientalsk duft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Sort kirsebær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Mandler, Sort rose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Røget te, Patchouli, Lakrids, Tonkabønner
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN La Petite Robe Noire