GUERLAIN Shalimar Eau de Toilette til kvinder

GUERLAIN Shalimar Eau de Toilette til kvinder
GUERLAIN Shalimar Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
90 ml
511,60kr

Kode: GUR0663 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af en hvilken som helst parfume fra Guerlain sender vi hele din ordre til dig gratis.
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse GUERLAIN Shalimar
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de toiletten til kvinder GUERLAIN Shalimar . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Fuld sammensætning

#07999 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT.VIOLET 2), BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, ISOEUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Bergamot, Iris, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Shalimar