Gå videre til hovedindhold

Rutina v péči o pleť pro muže

Opbyg den rette hudplejerutine til mænds hud

Det er ikke nogen videnskab, du skal bare kende de grundlæggende regler og finde hudplejeprodukter til mænd, der passer præcist til din hudtype og dens struktur. Her gennemgår vi de faste principper bag en hudplejerutine, der vil være skræddersyet til dine behov, så du får en sund og strålende hud.

1. krok - Čištění

Masser af mænd begår allerede den grundlæggende fejl ikke at rense deres hud korrekt. Tænk på, at mænds hud udskiller dobbelt så meget fedt som kvinders, og derfor aflejres der nemmere urenheder på den. Start en renserutine to gange om dagen – morgen og aften. Undgå tørhed, kløe og akne. Der findes et hav af produkter, der hydrerer dit ansigt, opfrisker det og fjerner overskydende hudfedt fra det. Det kræver kun lidt udforskning; nogle af os har en mere tør hud, eller en mere fedtet, sensitiv eller blandet hud.

Men vær ikke nervøs – det står tydeligt på hvert produkt, om det er det rette for dig, og størstedelen af dem er til alle hudtyper. Og prøv også gadgets som for eksempel renseapparatet med en anti-rynkeeffekt Luna™ 3 for Men fra FOREO. Det kan også klare en grovere mandehud. Det masserer den igennem, stimulerer blodgennemstrømningen og forbereder ansigtet til efterfølgende hudpleje og en glat barbering.

2. krok - Pleťové sérum

Ingen af os kan ind imellem undgå en hektisk arbejdsdag, miljøforurening eller af og til lidt for meget at drikke, hvilket ikke ligefrem er gavnligt for vores hud.

Derfor findes der ansigtsserummer, der genopretter hudens spændstighed, forebygger rynker og fjerner træthedstegn. Bare et par dråber fyldt med aktive stoffer er tilstrækkeligt, da de trænger effektivt ind i hudens dybeste lag, og dit ansigt vil få masser af glød og energi.

3. trin - Hydrering

Bare almindeligt vand har en gavnlig virkning på huden. Det skyller giftstoffer væk, fornyr huden og bevarer et optimalt fugtniveau. Ved dehydrering dannes der rynker og forskellige hudskader. Drik 8-10 glas vand om dagen, og du vil blive forbløffet over, hvor blødt og strålende dit ansigt er.
 
Og selvfølgelig har du en hel masse produkter til rådighed, der effektivt hydrerer, styrker, beroliger og opstrammer. Det er også værd at lægge mærke til ansigtscremer til mænd, både dag- og natcremer. Bare et par minutter én gang om dagen er nok til at give en sund og strålende hud i mange år.

4. trin - Anti-age

Selvom mænd bliver mere tiltrækkende med alderen, skader det ikke at fokusere på noget, der kan bremse det biologiske ur en lille smule. Kom til at virke ti år yngre med anti-rynkecremer, foryngende serummer og en omfattende revitaliserende pleje. Igen er det tilstrækkeligt at sætte lidt tid af i din morgen- eller aftenhygiejne og påføre præparatet på renset hud. Dit fremtidige jeg vil være dig utrolig taknemmelig for det. 
 
Og hvis du vil løfte din hudpleje op på et højere niveau, inkluderer rutinen til mænd også ansigtsmasker og peelinger, der fjerner døde hudceller fra huden og giver en omfattende dybdegående rensning.