Gå videre til hovedindhold
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette til mænd

Hugo BossBOSS Bottled Eau de Toilette til mænd

5×
Specialtilbud
282,30kr
Du sparer 11%
30 ml
249,50kr

På lager | 831,67kr / 100 ml, inkl. moms | Kode: HUG0306
1
Jeg vil gerne vide mere om indgravering
Vi sender dig en tester. Hvis den ikke er den rette for dig, kan du returnere den store størrelse gratis.Mere om denne service
Post Nord MyPack Home
fredag 29.9.2023
Afhentning i butik
fredag 29.9.2023
UPS Air Mail
torsdag 28.9.2023
En praktisk størrelse, der er egnet til rejser.
Rejsestørrelse

Selvbevidst, ambitiøs, parat til at få succes. Definér alle dine kvaliteter. Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette er det ideelle valg for manden i det 21. århundrede. Prøv også du den tidløse, elegante duft, som millioner af mænd verden over er vilde med.

  • en frisk træagtig og krydret duft
  • til den moderne, målrettede mand
  • egnet til at bruge til hverdag

Duftens komposition
Frugtagtige duftessenser fra blomme, æble og friske citrusfrugter i topnoterne understreger perfekt enhver mands individuelle personlighed. Akkorder af varm kryddernellike og kanel, der er gemt i duftens hjerte sammen med nellike og mahogni, giver duften sexappeal. Ceder- og sandeltræ i forening med vanilje, vetiver og utraditionel oliventræ skaber en stærk base i duftens komposition.

Duftens historie
Boss Bottled Eau de Toilette blev lanceret allerede i 1998 og modsat andre dufte var den frisk og helt ny – derfor blev den også med det samme en bestseller, og den er stadig lige populær i dag. I 2017 blev den karismatiske skuespiller Chris Hemsworth duftens ansigt. Den ikoniske flakon med rene linjer er et udtryk for selvtillid og aktualitet.

Ingredienser

Top notes
Æble
Middle notes
Kanel, Storkenæb
Base notes
Træagtige noter
Parfumekategorikrydret, træagtig