Hugo Boss BOSS Orange Eau de Toilette til kvinder

Hugo Boss BOSS Orange Eau de Toilette til kvinder
Hugo Boss BOSS Orange Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
75 ml
312,50kr

Kode: HUG0087 | På lager
1
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Hugo Boss BOSS Orange
Ingredienser

Træd ind i en verden af glæde, og lad dig rive med af en frisk, blomsteragtig duft, der oplader dig med positiv energi, en følelse af afklarethed og elegance. Eau de Toiletten til kvinder, Hugo Boss BOSS Orange, er meget befriende og afslappende. Giv dig selv en behagelig følelse af at have et klart sind hver dag.

  • en fængslende, blomsteragtig duft med akkorder af frugt
  • til den romantiske, elegante kvinde
  • egnet som en daglig duft til de varmere årstider

Duftens komposition
Den delikate indledning fyldes af uimodståeligt saftigt, rødt æble. Herefter griber en meget feminin og elegant forening af blide, hvide blomster og lækker afrikansk appelsinblomst dine sanser. Hele kompositionens bund er utraditionelt oliventræ kombineret med meget sød vanilje og varmt sandeltræ, hvilket giver duften sensualitet og dybde.

Duftens historie
Vær ikke bange for at vise verden, hvem du virkelig er, og at give dine følelser frit løb – dette motto reflekterer flakonen til Eau de Toiletten til kvinder, Hugo Boss BOSS Orange, der er sammensat af syv ens "glassten", der symboliserer de syv chakraer eller dybe åndelige dimensioner. Duften, som skuespilleren Sienna Miller har lagt ansigt til, blev lanceret i 2009.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rød æble
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Afrikansk appelsinblomst, Hvide blomster
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Oliventræ, Sandeltræ
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Orange