Gå videre til hovedindhold

Niacinamid i kosmetik

Genskab din huds tabte udstråling med et "skønhedsvitamin"! Niacinamid er en type B3-vitamin, der almindeligvis findes i kød, kornprodukter, fisk, nødder, æg, frugt og grøntsager. Ligesom hyaluronsyre, retinol og C-vitamin betragtes niacinamid som et meget værdifuldt stof i kropspleje, og hvis du er generet af bumser, akne eller rynker og pigmentpletter, bør du bestemt overveje kosmetik med niacinamid!

 

Niacinamids egenskaber

Niacinamid har en vigtig plads i kosmetikindustrien på grund af dets forskønnende virkning på huden. Det trænger dybt ind i huden, hvor det bekæmper tegn på aldring, rynker, pigmentpletter og akne. Læs om niacinamids andre effekter på huden!

Niacinamids indvirken på huden

  • Det fremmer hudens regenerering.
  • Det understøtter dannelse af kollagen.
  • Det hjælper med at formindske udvidede porer.
  • Det tilfører huden fugt.
  • Det understøtter hudens beskyttende barriere.
  • Det hjælper med at berolige huden og lindre rødme.
  • Det reducerer pigmentpletters synlighed og forhindrer deres fremkomst.
  • Det hjælper med at bekæmpe akne og urenheder i huden.

Niacinamid i kropspleje

Forkæl din hud med en vitaminbombe, og inkludér niacinamidpleje i din daglige rutine. Den er også velegnet til sensitiv hud.

Tonic med niacinamid og serum med niacinamid er ideelle til daglig behandling af hud med urenheder og forstørrede porer, samtidig med at de hjælper med at gøre hudtonen ensartet og mattere huden.

Fugtgivende creme med niacinamid hjælper med at regenerere huden, fjerne de første tegn på aldring og pigmentpletter og genoprette friskhed og glød. En gang om ugen anbefaler vi at anvende en ansigtsmaske med niacinamid, der intensivt plejer huden, der er presset af stress, hormonelle forandringer og ydre påvirkninger som sol eller frost, uhensigtsmæssig kost og urenheder fra miljøet.

De, der elsker makeup, vil også nyde godt af det, da nogle tonede cremer og foundation er beriget med niacinamid på grund af dets mirakuløse nærende egenskaber.

Gør dit daglige skønhedsritual til en fest for perfekt hud, og forkæl din hud med en nærende niacinamid-creme, en regenererende ansigtsmaske eller et niacinamid-serum mod urenheder og hudorme! Hvis du lider af akne, så prøv også produkter med salicylsyre eller tea tree kosmetik; aldrende hud og de første rynker kan også nemt behandles med snegleekstrakt!

Se hele teksten skjul tekst