Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum Unisex

Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum Unisex
Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum Unisex
Fri levering
100 ml
636,00kr

Kode: JHG1177 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Juliette has a gun Anyway
Ingredienser

Glem regler, grænser og begrænsninger. Unisex eau de parfumen Juliette has a gun Anyway passer fantastisk til enhver, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • ren frisk duft
  • unisex – til kvinder og mænd
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Neroli, Lime
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambroxan, Hedione, Moskus, Træagtige noter
Parfumekategori
frugtig, blomstret, træagtig

Om mærket Juliette has a gun

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.

Anmeldelse Juliette has a gun Anyway