Gå videre til hovedindhold

Kérastase Blond Absolu
Pleje af affarvet eller lysnet lyst hår

BLOND ER MERE END BARE ET LOOK!

At være blond er spændende. Lysningen gør dog, at håret bliver porøst og får tendens til at blive udtørret. Farven blegner og mister sin unikke nuance.
Stift bekendtskab med Kérastase Blond Absolu, professionel pleje til lysnet og affarvet hår, der bevarer det glansfulde udseende, styrker hårets fibre og fornyer deres kvalitet.

Se hele teksten skjul tekst

DYBDEGÅENDE PLEJE

Har dit hår været igennem en ekstrem forandring af farven fra mørk til lys? Er du ikke bange for blive platin- eller sølvblond?
I så fald får dit hår brug for en dybdegående pleje med Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, der indeholder hyaluronsyre med lav- og højmolekylær massefylde. Ved regelmæssig brug bliver dit hår 94 % stærkere og 85 % mere fugtnæret.

Se hele teksten skjul tekst

NEUTRALISERING

Det er krævende at vedligeholde den samme nuance af den blonde farve, du har fået hos frisøren. Efter et par hårvaske får håret et gult skær, eller der viser sig toner af messingfarve i håret.
Det er derfor vigtigt at bruge produkter med violette pigmenter fra Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, der neutraliserer uønsket skær. Takket være det bliver dit hår op til 8x mere glansfuldt. Udvid plejen med termobeskyttelse og balsam til affarvet blond hår.

Se hele teksten skjul tekst

HYDRERING OG GLANS

Foretrækker du naturlige nuancer i håret? Er dit hår lysnet med skånsomme teknikker som f.eks. balayage eller lyse striber? Hydrering og styrkelse af håret bør være dit alfa og omega.
Takket være kombinationen af den lysnende shampoo Bain Lumière og balsammen Cicaflash bliver dit hår op til 11x stærkere. Du kan give dit hår ekstra hydrering hver aften med nat-serummet Sérum Cicanuit eller en gang om ugen med hårmasken Cicaextreme.

Se hele teksten skjul tekst