Lavendelolie

Filter
Prisklasse

til

Lavendelolie til badet, til massage og til at fjerne makeup

Duften af lavendel er bogstavelig talt som balsam for sjælen. Lige fantastiske er dog lavendels virkninger på ansigtshuden. Prøv lavendelolie til kroppen og til ansigtet, og giv din hud og dit hår en vidunderlig velduftende og effektiv pleje. (Se f.eks. Weleda lavendelolie).

Lavendelolie til huden og til akne

Lavendelolie er velegnet til alle hudtyper, inklusiv tør, atopisk og hud med eksem. På grund af sin rensende virkning egner den sig også til aknehud. Påfør et par dråber to gange dagligt på renset hud. Du vil snart komme til at kende lavendeloliens virkninger.

Lavendelolie til hår og hårbund

Udover at give dit hår en vidunderlig duft, tager den sig også af spaltede spidser. Men dér, hvor intet kan måle sig med den, er i pleje af hårbunden. En hovedmassage med æterisk lavendelolie øger hårsækkenes dybde og fremmer hårvækst, så derfor kan den hjælpe med at løse problemer med skæl eller hårtab.

Lavendelolie og anden anvendelse:

  • Beroliger huden efter insektbid.
  • Regenererer og hydrerer huden efter solbadning.
  • Massageolie med lavendel er glimrende til at gøre hele kroppen afslappet.
  • Den hjælper med at slappe af og regenerere efter fysisk og psykisk anstrengelse.
  • Lavendelolie til badet er bedst til et beroligende bad før sengetid.
  • Makeupfjernerolie med lavendel er også populær, idet den renser huden rigtig godt.

Forelsk dig i lavendelolie i alle dens former. Hos os finder du ud over fantastiske olier til kroppen og ansigtet med lavendelekstrakt også duftende lavendelvand eller parfumer med lavendel.