Gå videre til hovedindhold

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics

M·A·Cs professionelle makeup har i årevis dikteret tendenserne bag scenerne til de store modeshows. Mærket arbejder med berømte kunstnere, modedesignere og popkulturikoner, og deres motto er “All Ages, All Races, All Genders”. Der er ikke noget at sige til, at de er blevet til mere end et skønhedsmærke for millioner af mennesker.

 

Virksomheden Make-up Art Cosmetics som blev grundlagt i Toronto, Canada, var en reaktion på fraværet af kvalitetsmakeup på markedet. Makeupartisten og fotografen Frank Toskan skabte sammen med frisøren Frank Angelo deres egen linje af makeup-produkter, som opfyldte standarderne for en redaktionel og kunstnerisk makeup og startede derved et regulært jordskælv i skønhedsindustrien.

Det unikt brede udvalg af deres makeup, kombinationen af glamour og elegance med streetstyle og praktikalitet, professionelle makeupartister i stedet for normale butiksassistenter og en smule rebelsk ånd – det er, hvad der har gjort M·A·C til noget helt særligt og populært. I dag kan mærket findes i mere end 90 lande, mens det tilbyder 50 forskellige produktkollektioner.

Se hele teksten skjul tekst