Maybelline Lash Sensational Sky High Vandfast mascara

Maybelline Lash Sensational Sky High Vandfast mascara
Maybelline Lash Sensational Sky High Vandfast mascara
Ny
Skygge Black 6 ml
70,90kr

Kode: MAY07466 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af mærkerne Maybelline, NYX Professional Makeup, L'Oréal Paris, MIXA, Garnier og essie for over 230 kr. sender vi hele din ordre til dig gratis.
Post Nord MyPack Home
mandag 9.8.2021
Afhentning i butik
mandag 9.8.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 5.8.2021

Beskrivelse Maybelline Lash Sensational Sky High
Egenskaber

Mascaraen Maybelline Lash Sensational Sky High giver dine øjenvipper maksimal længde og utrolig fylde.

Egenskaber:

  • gør øjenvipperne tydeligt kraftigere
  • gør øjenvipperne længere
  • giver et holdbart resultat

Brugsvejledning:
Påfør mascaraen på øjenvipperne med blide bevægelser fra rødderne til enderne. Læg flere lag for at opnå en større effekt.

Egenskaber

Skygge
sort
Mascaratype
forlængelse , vandtæt, volumengivende
Effekt
vandtæt

Om mærket Maybelline

Historien om Maybelline går tilbage til 1915, da en ung amerikansk kvinde, Mabel Williams, udviklede sit eget produkt til at fremhæve øjnene. Inden længe blev Maybellines mascara en uundværlig del af de fleste kvinders skønhedsrutine på tværs af USA.

 

Fra at være en lille familievirksomhed voksede Maybelline til at blive det førende skønhedsmærke både i og uden for USA.
Maybellines udvalg af makeup er kreativt og følger altid moden, samtidig med at det er til at betale. Mærket er inspireret af New York livsstilen, og med deres nyskabende tilgang til at udvikle nye produkter er der garanti for, at enhver kvinde kan finde noget i deres brede samling.
I dag kan Maybelline bryste sig af deres samarbejde med modeuger over hele verden, hvor de sætter skønhedstrenden for den kommende sæson sammen med førende modedesignere. Prøv Maybelline – makeup inspireret af en urban livsstil, og lad dig rive med på en bølge af de seneste tendenser i modeverden.

Anmeldelse Maybelline Lash Sensational Sky High