Gå videre til hovedindhold

MICHAEL KORS

Michael Kors

Michael Kors er en verdenskendt modedesigner. Mærket, der bærer hans navn, er synonymt med luksus, eksklusivitet og kvalitet. Det omfatter modeaccessories, sko, ure, smykker og briller og også Michael Kors parfumer, der er ligeså tidsløse og raffinerede som mærket selv.

Michael Kors har designet tøj, siden han var 19 år. Han studerede modedesign i New York, og bagefter var han kreativ direktør for det berømte modehus Céline. Han begyndte allerede i 1981 at designe for mærket, der bærer hans eget navn, og siden 2003 har han ikke designet for andre. Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez og Nicole Kidman har gået i hans tøj, og butikker med dette amerikanske mærke findes i verdens metropoler - fra New York, Paris og Milano helt til Dubai.

Den første Michael Kors duft så dagens lys i 2001. Nu er der dusinvis af mande- og kvindedufte, der er opstået i samarbejde med parfumefremstillere over hele verden. Prøv for eksempel den gurmansk-orientalsk-blomsteragtige duft Michael Kors Wonderlust, den blomsteragtige Eau de Parfume Michel Kors Sparkling Blush, den forførende duft Michael Kors Glam Jasmine med jasmin i hovedrollen, den sensuelle duft til kvinder Michael Kors Sexy Amber eller den træagtige Michael Kors Midnight Shimmer, der især egner til aftenbrug.

Se hele teksten skjul tekst