Gå videre til hovedindhold

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors er en internationalt anerkendt modedesigner. Mærket, der bærer hans navn, er synonymt med luksus, eksklusivitet og kvalitet. Det skaber modetilbehør, sko, ure, smykker og briller, og også Michael Kors parfumer, der er lige så tidløse og raffinerede som mærket selv.

Michael Kors har designet tøj, siden han var 19 år. Han studerede modedesign i New York, og bagefter arbejdede han som kreativ direktør i det berømte modehus Céline. Han begyndte at designe under mærket, der bærer hans eget navn, allerede i 1981, og siden 2003 har han ikke designet for andre. Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez og Nicole Kidman har alle gået i hans tøj, og dette amerikanske mærkes butikker findes i storbyer over hele verden – fra New York til Paris og Milano helt til Dubai.

Den første Michael Kors duft blev lanceret i 2001. I dag omfatter mærket adskillige dufte til både mænd og kvinder, der er udviklet i samarbejde med verdenskendte parfumeskabere. Prøv for eksempel den orientalske og blomsteragtige gourmet-duft Wonderlust, den blomsteragtige eau de parfum Gorgeous! eller den sensuelle duft til kvinder Sexy Amber. Med Michael Kors vælger du altid rigtigt.

Se hele teksten skjul tekst