Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum til kvinder

Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum til kvinder
Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
653,50kr

Kode: MKO3577 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Michael Kors Wonderlust
Ingredienser

Forestil dig en eksotisk ferie destilleret på flaske. Dét er Michael Kors Wonderlust eau de parfum. Duften er som det varme sand på bredden af det turkise hav, der kildrer mellem fingrene og øger magien på en perfekt sommerdag. Tag på en rejse mod skønhed, spontanitet og sanselighed med denne duft.

  • sød gourmet orientalsk-blomsteragtig duft
  • eau de parfum til kvinder, der værdsætter luksuriøse dufte
  • perfekt at bære på varme sommerdage

Duftens komposition
Dine sansers eventyrlige rejse begynder meget blidt og roligt – først dufter du sødlig mandelmælk. Dernæst udvikler aromaen en krydret og sød nellikeblomst, der med sin dybe, røde farve minder om koraller gemt under havets overflade. Du vil ved rejsens ende komme helt til Det Indiske Ocean – du vil mærke det søde sandeltræ fra srilankanske træer som bevis ved duftens afslutning .

Duftens historie
Den luksuriøse Michael Kors Wonderlust flakon med sensuelle kurver og gyldne accenter ser ud, som var den oplyst af den brændende sol. Den repræsenterer den elegance, luksus og sorgløshed, der aldrig må mangle på en sommerferie.

Modellen Gigi Hadid har sat ansigt på denne duft, introduceret i 2016. Kampagnen for denne eau de parfum blev filmet på strandene og i det turkise vand på de britiske øer Turks og Caicos.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandelmælk, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Pink nellike, Heliotrop
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Feberbusk, Sandeltræ
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Michael Kors Wonderlust