Svømmebleer

Pålidelige svømmebleer til bekvem badning

Behagelige at have på og pålidelig beskyttelse mod lækage også under badning! Svømmebleer til børn er en ideel løsning, hvis du skal med børnene i svømmebassinet eller til havet.

Svømmebleer og fordele ved dem

  • De forhindrer forurening af vandet i bassinet – alt holder sig sikkert indeni.
  • En badeble opsuger ikke vand fra bassinet og kommer derfor ikke i vejen for, at barnet kan bevæge sig frit.
  • Takket være det bløde materiale er de behagelige, og de sidder ikke for stramt mod babyens ben.
  • De er nemme at tage på og tilpasser sig barnets krop for øget komfort.

Hvordan vælger man badebleer?

Når du vælger svømmebleer, afhænger det af barnets vægt, og hvor hyppigt der bades. Du kan enten vælge engangsbadebleer eller svømmebleer, der kan bruges flere gange. Svømmebleer til bassinet fremstilles til børn fra 3 til 15+ kg.

  • Engangsbadebleer egner sig til lejlighedsvis brug og efter svømning smider du den ganske enkelt i skraldespanden. I vores udvalg vælger du badebleens størrelse efter barnets vægt. Denne type ble kan fås allerede fra 3 kg og op og er altså også egnet til nyfødte.
  • Blebadebukser kan vaskes efter brug og egner sig derfor til at blive brugt flere gange. Nogle blebadebukser indeholder et vandtæt PUL-lag og et beskyttelsesnet og kan anvendes, som de er. Andre kræver, at man bruger separate bleer indeni. Svømmebleer har tryklåse, der gør det muligt at tilpasse størrelsen. Denne type af badebleer er meget praktisk ved hyppig badning.

Vores tip: Hvis du ikke kender babyens vægt, anbefaler vi, at du først vejer dig på vægten derhjemme med babyen og derefter uden den.

Sådan fungerer svømmebleer

Badebleer er udviklet, så de pålideligt holder al væske og snavs indeni, og på grund af deres elastiske kant og uigennemtrængelige lag er der ikke noget, der undslipper. Tværtimod, det ydre lag forhindrer, at den suger vand, og badebleerne bliver ikke større, og de bliver ikke mindre behagelige at have på.

Giv dit lille barn de bedste badebleer om sommeren, der er behagelige at have på, når der bliver pjasket i vandet, og pålidelig beskyttelse mod uønsket lækage!

Tip: Tag mere bæredygtige økobleer eller stofbleer og andre ting til børn med i dine indkøb!