Neglebånd

Bestsellere

Hvordan plejes neglebånd?

Neglebånd skal beskytte vores negle. Ikke desto mindre kan neglebånd gøre mere skade end gavn, hvis du ignorerer dem for længe. De kan forkorte neglefladen unødigt, og derudover kan et forsømt neglebånd forhindre den nødvendige næring i at nå neglen. Det er samtidig pærelet at pleje dem.

Rigtig pleje af neglebånd

  • Rejsen mod smukke negle begynder med håndvask. Vælg sæber, der ikke unødvendigt udtørrer, og brug creme efter hver håndvask.
  • Håndcreme der hører til på din badeværelseshylde eller i din håndtaske. Du behøver ikke at bekymre dig om fedtrester på dine hænder. Vælg blot én, der absorberes nemt og hurtigt. Hvis du generes af neglebånd, kan du vælge en creme til neglebånd, der giver dig målrettet pleje.
  • Vinteren er den kritiske periode, når huden udtørrer hurtigere, og neglebåndene lider. Glem derfor ikke at bære handsker, og giv ind i mellem dine hænder en intensiv, nærende pleje. Den ideelle hjælper er regenererende serum eller neglebåndsolie, der giver den nødvendige hydrering og virker om natten. En anden mulighed er at påføre et tykt lag creme på hele hånden og tage bomuldshandsker på. Om morgenen vil huden være perfekt blød og regenereret.

Hvordan fjernes neglebånd?

Pleje af neglebånd burde automatisk være en del af din manicure. Din hovedopgave er imidlertid ikke at fjerne neglebåndet, for det skal først og fremmest rettes op.

  • Fjern først lak fra dine negle, rengør, og påfør en neglebåndsblødgører. Påfør gelé-blødgøreren dråbe for dråbe, lad den sidde lidt, og anvend så en neglebåndsskubber. Udgaver i træ er fremragende, eller en med skrå spids, der har en neglebåndsfjerner i den anden ende.
  • Gå forsigtigt frem, bid for bid, for at undgå skader og andet ubehag.

Pincet til neglebånd og neglebåndsfjerner

Disse redskaber er på ingen måde designet til at fjerne neglebåndet, og hvis du plejer dine negle godt og regelmæssigt, får du måske aldrig brug for dem.

  • De er rigtig nyttige, hvis du vil af med dødt overskydende, synligt fremspringende neglebånd, der spolerer neglenes udseende.
  • Det er meget præcist og rent at arbejde med dem, de er fremstillet i holdbart, rustfrit stål.

Smukke negle handler ikke kun om en flot nuance af neglelak. Den bliver kun bemærkelsesværdig på hænder, der er behandlet med plejende creme, olier, balsam samt serum til negle og neglebånd. Fuldend din rutine med håndpleje med næring. På den måde vil dine neglebånd og negle virkelig skille sig ud.