NotinoWooden Collection Pudderbørste

Notino Wooden Collection Pudderbørste
Notino Wooden Collection Pudderbørste
Fri levering
140,00kr

Kode: NOI02408 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
søndag 26.9.2021
Afhentning i butik
søndag 26.9.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 23.9.2021

Beskrivelse Notino Wooden Collection

Fiksering af makeup og mattering af dit ansigt er vigtige komponenter i en forskønnelsesrutine, hvis du ønsker en fejlfri makeup. Vælg Notino Wooden Collection pulverbørste med førsteklasses syntetiske børster til dette trin, og resultatet vil overgå dine forventninger.

Børstehårenes høje tæthed, blødhed og fine facetter gør det muligt på komfortabel vis at anvende pulveret til hele ansigtet, herunder området under øjnene. Skaftet af valnøddetræ sikrer derefter behagelig påføring. Perfekt glat som aldrig før - det er præcis, hvad dit ansigt vil være, når du beslutter at forkæle dig med ægte kvalitet.

Egenskaber:

  • affaset børsteform til påføring af pudder i hele ansigtet i alle folder
  • førsteklasses børstehårskvalitet med høj tæthed og blødhed
  • vegansk produkt

Materiale:

  • syntetisk materiale, efterligner ponybørste
  • træskaft, 100 % valnøddetræ

Brugsanvisning:
Påfør pudder på en børste, bank let på kanten af ​​din hånd for at slippe af med overskydende produkt, og før den derefter forsigtigt på dit ansigt fra midten ud mod kanterne, indtil du får det ønskede resultat.
Hvis du rengør børsten regelmæssigt, vil den tjene dig i lang tid i uændret kvalitet. Brug de produkter, der er beregnet til rengøring, og tør den derefter forsigtigt med et håndklæde.

Om mærket Notino

Notino er altid elegant, trendy og tilbyder den højeste kvalitet. Notino hjælper med at tilfredsstille dine daglige behov og længsler. Notino er med dig hele dagen og hjælper dig med at skabe dine egne stilfulde og uforglemmelige ritualer. Med Notino vil du føle dig smuk og unik. DU er vores inspiration.

Anmeldelse Notino Wooden Collection