NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum til kvinder

NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum til kvinder
NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
75 ml
695,00kr

Kode: NVL04274 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse NOVELLISTA Crazy Rich
Ingredienser

Lad dig opsluge af selskabernes sorgløse stemning, når morskaben er i fuld gang. NOVELLISTA CRAZY RICH Eau de Parfum transporterer dig til et sted, hvor folk ler og nyder livet i fulde drag. Drys lidt glimmer på hver dag med denne duft, og oplev festen, der aldrig er forbi.

  • en frugt- og blomsteragtig duft til kvinder
  • gør hvert øjeblik til noget særligt  
  • duftens forfatter er den franske parfumeskaber Christian Vermorel

Duftens komposition
Ligesom når man åbner en flaske champagne, åbnes duften af saftige noter af mandarin og grønt æble med et friskt anstrøg af violblade. Denne kombination bringer en øjeblikkelig bølge af et legende og sorgløst humør med sig. En sofistikeret kombination af jasmin, geranium og elegant, bulgarsk rose resulterer i blomsteragtige noter, der er mere strålende end gnistrende fyrværkeri. Duftens bund skabes af sanselige noter af australsk sandeltræ med kostbar moskus og eksotisk ylang-ylang.

Duftens inspiration: Den store Gatsby
Duften NOVELLISTA CRAZY RICH er inspireret af den amerikanske forfatter F. S. Fitzgeralds verdensberømte roman, Den store Gatsby, som læsere fra flere generationer har værdsat. Den beskriver 1920ʹernes idealisme og sprudlende selskaber, der var typiske for den tid.

En høj koncentration af essentielle olier og de reneste og dyreste æteriske olier – af helt rene ekstrakter – sikrer en langvarig oplevelse for sanserne. Alt sammen i en tidløs og yderst elegant flakon.

Skab en komplet samling af eksklusive dufte fra NOVELLISTA
Blev du fanget af denne duft? Så må du ikke gå glip af andre parfumer fra mærket NOVELLISTA. Anerkendte parfumeskabere fra det franske Grasse har skabt i alt 10 unikke kompositioner, og hver af dem er inspireret af berømte litterære værker fra hele verden. Her finder du altid den rigtige duft til alle livets øjeblikke, der ophøjer dem til en ny, helt usædvanlig oplevelse. Din parfume, din historie.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse NOVELLISTA Crazy Rich