Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd

5×
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd
100 ml
508,00kr

Kode: PAR0004 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Paco Rabanne 1 Million
Ingredienser

Lav almindelige dage om til helt specielle oplevelser. Den umiskendelige Eau de Toilette til mænd, Paco Rabanne 1 Million, gemmer på en dosis luksus, harmoni og en aktiv livsstil. Den er som skabt til den succesrige og ambitiøse mand, der ved, hvad han vil og ikke er bange for at gå sin egen vej.

Begiv dig ud mod morgendagen i skæret fra gyldne refleksioner og en karismatisk duft.

  • en træagtig, krydret duft
  • til den målbevidste mand
  • velegnet til hverdagsbrug

Duftens komposition
Som de første sættes toner af saftig mandarin og frisk mynte i spil. Derefter bliver dine sanser beruset af varm kanel og blomsteragtige akkorder af charmerende rose. Duftens bunde giver dig en perfekt oplevelse for sanserne i form af sensuel ambra og maskulin læder.

Duftens historie
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd blev lanceret i 2008. I dag er den uden tvivl det mest kendte værk fra mærket, og den hører til blandt ikonerne inden for duftenes verden. Duftens komposition repræsenterer en succesfuld og ambitiøs mands livsrejse, en mand, der ved helt præcist, hvad han vil have fra livet, og som går efter at opfylde sit mål.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mynte, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kanel, Rose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Læder
Parfumekategori
krydret, træagtig

Om mærket Paco Rabanne

Paco Rabannes parfumer er bygget på ideen om luksus, kvalitet og sofisitikeret ekstravagance. Disse aromatiske kompositioner, der leveres i unikke flasker, er lige så usædvanlige som designeren bag mærkets navn liv og arbejde.

Paco Rabanne er pseudonymet, der gjorde Francisco Rabaneda Cuervo berømt. Denne spanske designer voksede op i Frankrig, hvor han arbejdede i flere parisiske modehuse, før han grundlagde sit eget mærke i 1966. Hans eklektiske designs og brug af usædvanlige materialer tiltrak sig hurtigt opmærksomhed, og mærket vandt international anerkendelse.

De første Paco Rabanne-parfumer blev introduceret blot 3 år senere og er siden blev fulgt op ad adskillige dufte til kvinder og mænd. De tidlige blomstrede kompositioner fik siden selskab af krydrede og træagtige ingredienser, som gav mærket dets karakteristiske sexappeal. Paco Rabanne 1 Million er et godt eksempel på denne kvalitet og en ægte moderne klassiker.

Anmeldelse Paco Rabanne 1 Million5